عارف: آتش‌بس به منزله اتمام جنگ نیست گزارش وزارت خارجه به کمیسیون امنیت ملی درباره جنگ اخیر پیکر سردار شهید محقق به خاک سپرده شد سرلشکر موسوی: بر پایبندی دشمن به آتش‌بس، تردید داریم/پاسخ محکم در صورت تکرار تجاوز پرواز پهپاد‌های غیرنظامی قانونمند شد / موافقت مجلس با ساماندهی تمامی مواد لایحه پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور جمعیت تشییع کنندگان در تهران کم بود؟ جلسه علنی مجلس برگزار شد/ لایحه ساماندهی پهپاد‌ها در دستورکار پزشکیان: مردم با هر سلیقه‌ای پای کار کشورشان ایستادند قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد ممنوعیت اجاره‌نشینی اتباع غیرمجاز پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم سرباز ۱۹ ساله گیلانی در راه وطن به شهادت رسید دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید

پهپاد شهاب رونمایی شد

همزمان با ایام گرامیداشت هفته دفاع مقدس پهپاد «شهاب» در نمایشگاه اقتدار هوایی نیروی هوایی ارتش در پایگاه یکم شکاری شهید لشگری رونمایی شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ پهپاد آموزشی «شهاب» که از قابلیت شناسایی برخوردار است، ۱۱ هزار پا ارتفاع پروازی دارد و مداومت پروازی آن هشت ساعت اعلام شده است.

شعاع پروازی این پهپاد برای فعالیت‌های آموزشی ۱۰ کیلومتر است؛ اگرچه این پهپاد قابلیت افزایش شعاع پروازی را برای مأموریت شناسایی در برد ۲۰۰ کیلومتری دارد.

پهپاد آموزشی «شهاب» نوع ارتقایافته پهپاد آموزشی «سفیر» است؛ این پهپاد متناسب با فعالیت‌های آموزشی ساخته شده و بدین جهت از قابلیت‌های ویژه آیرودینامیکی و سازه مستحکم برخوردار است.

ارابه‌های فرود این پهپاد به گونه‌ای طراحی شده است که هنگام فرود، انرژی وارد شده را دفع می‌کند و اجازه نمی‌دهد به سازه منتقل شود که این کارِ فرود را برای خلبانان آموزشی تسهیل می‌کند و از طرفی نیز سطح ایمنی سازه را هنگام فرود ارتقا می‌بخشد.

همچنین به جهت حفظ تعادل این پهپاد در هنگام پرواز و نشست و برخاست، انتهای باله آن به‌طور «V شکل» طراحی شده است.

هم‌اکنون دانشجویان دوره خلبانی پهپاد در دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری با استفاده از پهپاد «سفیر» دوره مذکور را می‌گذرانند؛ در صورتی که مقرر شده است پهپاد آموزشی «شهاب» پس از گذراندن ارزیابی‌های میدانی، جایگزین پهپاد آموزشی «سفیر» شود.

پهپاد «سفیر» با قابلیت ۱۲ هزار پا سقف پروازی و مداومت پروازی سه ساعت برخوردار است و وزن آن به‌طور قابل توجهی از پهپاد آموزشی «شهاب» بیشتر است.

نمایشگاه اقتدار هوایی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران همزمان با ایام گرامیداشت هفته دفاع مقدس کار خود را در پایگاه یکم شکاری شهید لشکری آغاز کرده و همچنان تا انتهای هفته دفاع مقدس پذیرای عموم است./ برنا

ارسال نظر
آخرین اخبار